Den Glade BåtmeglerDen Glade BåtmeglerDen Glade BåtmeglerDen Glade BåtmeglerDen Glade BåtmeglerDen Glade BåtmeglerDen Glade BåtmeglerDen Glade BåtmeglerDen Glade BåtmeglerDen Glade Båtmegler

Sørlandet kan tilby så mangt og med en båt kan man utforske den lune skjærgården behagelig på egen hånd eller sammen med resten av familien.

Ny båt

NY BÅT NESTE SOMMER GJØR ET HØSTKUPP NÅ SE MICORE 63 CC
NY BÅT NESTE SOMMER GJØR ET HØSTKUPP NÅ SE MICORE 63 CC

Beskrivelse

TA TUREN OG SE VÅRES FLOTTE BÅTER FINANS OG INNBYTTE

Lysten på ny båt, da må dere ta turen til Agder Boat på Sømsveien 183 på Fevik. Vi har hatt en knallsuksess i år med Micore båter og er den største forhandleren av Micore i Norge.

Kjøper dere båt av oss blir dere 100% fornøyd og vi leverer selvsagt kartplotter med kart for det distriktet der du bruker båten. Du får også med fendere med sort trekk , tauverk , dregg og flaggstang med flagg. Alle båtene leveres ferdig primet og bunnstoffet. Og vi yter topp service.

Båtene er blitt så populære, at vi leverer båter i omtrent hele Norge, bor dere litt langt borte kan vi kanskje møtes på halvveien.

Vi er stolte av og kunne selge kvalitetsbåtene Micore , som har blitt en knallsuksess og vi ser flere og flere av de på sjøen rundt hele Norge.

Vi tar også innbytte båt og ordner finansiering gjennom Santander.

Har du lyst til å komme å se på båtene, har vi stor utstillingshall der de fleste båttyper er utstilt, og du kan bestemme deg i ro og mak. Vi har åpent hver dag ifra 7:00 til 16:00 og lørdagen ifra 10:00 til 14:00. På telefonen er vi tilgjengelig 7 dager i uken ifra 7:00 til 21:00.

Om vinteren tar vi vare på båten din i opplag, og utfører reparasjoner hele året.

Ring oss for en båtprat da vel, eller aller helst, ta turen innom og sjekk ut våre flotte Micore modeller som er mye båt for pengene.Håkon 92653889


Standard utstyr
  • Kartplotter med ekkolodd
  • Komplett sett med puter
  • Grå Dørker
  • Konsolltrekk
  • Bunnstoffet
  • Fender med sort trekk
  • Flaggstang med flagg
Teknisk data
Lengde: 21
Bredde:
Vekt:
Drivstofftank:
Vanntank:
Septiktank:
Motordetaljer
115 HK HONDA